Aanmelden & informatie

LET OP  je kan alleen meedoen als je traint bij één van de aangesloten clubs: Judokwai Dalfsen, Budo Stg. Boot, Aikido Zwolle, Aikido Furi Suku Ryu Emmen & Coevorden.

Update 22 juni: totaal 46 kids, waarvan 37 blijven slapen en 9 voor dagkamp.

Niet ingeschreven maar wil je mee App Marcel uiterlijk donderdavond 22 juni. Daarna is inschrijven niet meer mogelijk!

 

 

Dagkamp

Slaapkamp

Start vrijdagavond 18.30 uur:
ouders verlaten uiterlijk 19.30 uur het kamp want dan starten we echt, tot die tijd is het inrichten van de slaapplekken en ontvangst medicatie, etc. van de kids die blijven slapen. Er is koffie en thee.
Einde vrijdagavond tot ongeveer 23.00 uur. Echter er kan eerder opgehaald* worden voor de jongere kids.

Zaterdag uiterlijk 9.45 uur aanwezig of mee ontbijten om 8.30 uur.

Zaterdagavond tot uiterlijk 23.30 uur. Echter er kan eerder opgehaald* worden voor de jongere kids.

Zondag uiterlijk 10 uur aanwezig of mee ontbijten om 9 uur. Gezamenlijke afsluiting 13.00 uur. (ouders aanwezig 12.00 uur en graag helpen met opruimen)  

* Voor sommige (jongere?) kids is het wellicht ‘s avonds te lang: die willen dan eerder naar huis – we hebben hiervoor mobieltjes om te bellen…

Start Vrijdagavond 18.30 uur.

Einde zondag:
– ouders aanwezig 12.00 uur, graag helpen met inpakken, tenten en opruimen.
– gezamenlijke afsluiting 13.00 uur

Jongens en meiden slapen gescheiden. Uitzondering kan zijn dat broers/zussen in overleg samen in een tent slapen.

De jongere kids slapen binnen in de Scouting blokhut samen met de oudere kids die binnen willen slapen.

De oudere kids (pubers) in tenten (als je die niet hebt hoef je die niet aan te schaffen). Deze slapen ‘korter’ en zo houden we het in de blokhut rustig voor wie wil slapen.

We verwachten dat er 6 leiding blijft slapen. De rest slaapt elders (een aantal zeer dichtbij voor evt. noodgevallen) en zijn overdag/avond aanwezig.

 

Het kamp wordt gehouden in de blokhut van Scouting Dalfsen. De activiteiten en maaltijden doen we samen (dagkamp en slaapkamp). Judokwai Dalfsen traint altijd in de Trefkoele+ wat op 20 minuten lopen afstand is, daar zullen de kids ook wat activiteiten hebben op de zaterdag (en bij echt slecht weer kunnen we daar overdag terecht).

Het kampgeld is incl. activiteiten en maaltijden:

– slaapkamp: 2 nachtjes slapen €49
– dagkamp: zonder slapen alleen overdag/avond €39
      Betalen naar draagkracht kan, neem contact op met Marcel of Andy.

Brengen en halen
Iedereen is bij het brengen en/of halen welkom om de locatie te bekijken! Help je kind met bed opmaken/tent inrichten. Drink een kopje thee of koffie.
Kom je halen zondag dan verwachten we je een uur voor de gezamenlijke afsluiting om graag te helpen met inpakken en opruimen van het hele gebouw/terrein. Vele handen maakt licht werk, en het is gezellig, er zal een simpele lunch zijn een buffet met brood en alles wat er nog over is.

Het is geen drop off: wij willen altijd even de brengers en ophalers spreken voor de laatste informatie uitwisseling (vooral als er medicatie gebruikt wordt). Heb je een drukke planning die dag, geef dat van te voren aan dan kunnen we meedenken om het soepel te laten verlopen.

Medicatie en bijzonderheden
Deze graag vooraf doorgeven bij de aanmelding. Bij aankomst als eerste alle medicatie geven en uitleggen aan de pilletjes-persoon. Wie dat is vraag je bij aankomst even, dank!

Wij bewaren centraal ALLE medicatie en vragen om ook reserve mee te geven. Slaapruimtes zijn niet erg ordelijk en schoon op kamp. Door ravotten is medicatie gauw zoek of nat geworden of onbruikbaar. Daarnaast gaan wij eraan herinneren om het in te nemen (we maken een schema en zetten alarm).  Een kamp heeft een ander ritme dan thuis waardoor men het gauw vergeet in te nemen…. Sommige medicatie zoals pufje, anti allergie hebben deelnemers wel altijd zelf bij zich: dit willen we wel graag weten. Elk pilletje en drankje verstaan we onder medicatie, dus ook paracetamol, hooikoorts, hoestdrankje, vitaminen, etc. Het is goed om een medicatie doosje(s) te hebben waarin verdeelt is welke pil wanneer, met extra reserve. Duidelijk de naam erop en de inname momenten.

Overige info zoals complete bagagelijst, kamp adres, thuisblijvers informatie, aanmaken whatsappgroepen en meer gebeurt 9 juni.
In de dagen erna vragen we ook de laatste informatie over de deelnemers zoals noodnummers, medicatie, bijzonderheden, carpoolen, enz.

Contact

Marcel de Beus

Telefoon

06 – 577 66 177 WhatsApp

Website