Bekijk de deelnemers lijst met 46 voornamen, leeftijd en dojo. Inschrijven kan niet meer.


Laatste mededelingen:

 • Video Youtube waarin de begeleiders zich voorstellen. Hopelijk viel er genoeg regen dat kampvuur mag.
 • Voor alle kids (dag- & slaapkamp): op zaterdag is nodig een rugzak met judopak/aikidopak, drinkfles en douche spullen/handdoek.
 • Beetje snoep meenemen mag, maar vertel je kind het volgende:
  Snoepen mag zolang je deelt met kids die bij jouw zijn (in je groepje of waarmee je slaapt). Kinderen overslaan of buitensluiten doen we niet. Bij te veel snoep nemen we wat in beslag tot einde kamp.
 • Graag 2 theedoeken meegeven. Mocht je wat oude hebben die we mogen houden, heel graag!
 • We gaan niet zwemmen! Misschien wel een watergevecht.
 • Bord Mok Bestek is aanwezig in het scoutinggebouw
 • Betreft teken, er zal enige controle plaatsvinden, echter gaan die ondingen ook op plekken zitten die dubieus zijn om te controleren door ons als leiding 😉
  Dus zondagmiddag meteen laten douchen en goed controleren op teken.
 • Foto’s die we delen in de WhatsAppgroep mogen niet op internet / verspreid worden.

 


De activiteiten en maaltijden doen we samen (dagkamp en slaapkamp). Hier de breng en haal tijden (vrijdag 23 juni – zondag 25 juni):

Dagkamp

Slaapkamp

Vrijdagavond 18.30 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Zaterdag uiterlijk 9.30 uur aanwezig of ontbijten om 8.30 uur.

Zaterdagavond tot uiterlijk 23.00 uur.

Zondag uiterlijk 10 uur aanwezig of ontbijten om 9 uur. Einde 13.00 uur. Halers graag 12 uur aanwezig.

Voor sommige (jongere?) kids is het wellicht zaterdag te lang: die willen dan eerder naar huis – we hebben hiervoor mobieltjes om te bellen… Of dat ze de zondag zo moe zijn dat ze niet meer komen…
App Marcel wanneer je komt brengen (welke dagen en tijden) en verwacht op te halen.

Vrijdagavond 18.30 uur tot zondag 13.00 uur (halers graag 12 uur aanwezig). Jongens en meiden slapen gescheiden. Uitzondering kan zijn dat broers/zussen in overleg samen in een tent slapen.

De jongere kids en wie wil slapen binnen in de Scouting blokhut.

De oudere kids (pubers) in tenten (als je die niet hebt hoef je die niet aan te schaffen). Deze slapen korter en zo houden we het in de blokhut rustig voor wie wil slapen.

We verwachten dat er 5 leiding blijft slapen. De rest slaapt elders (een aantal zeer dichtbij voor evt. noodgevallen) en zijn overdag/avond aanwezig. Er zijn een aantal vaste leiding en wat wisselende.

Het kamp wordt gehouden in de blokhut van Scouting Dalfsen. Adres: Gerner Es 7B, 7722 RX Dalfsen.

Brengen en halen
Iedereen is bij het brengen en/of halen welkom om de locatie te bekijken! Help je kind met bed opmaken/tent inrichten. Drink een kopje thee of koffie.
Kom je halen zondag dan verwachten we je om 12 uur: kom a.u.b. helpen met inpakken slaapspullen en opruimen van het hele gebouw/terrein. Vele handen maken licht werk, en het is gezellig. Er zal een simpele lunch zijn: een buffet met alles wat er nog over is… De gezamenlijke afsluiting is om 13.00 uur.

Het is geen drop off: wij willen altijd even de brengers en ophalers spreken voor de laatste informatie uitwisseling (vooral als er medicatie gebruikt wordt). Heb je een drukke planning die dag, geef dat van te voren aan dan kunnen we meedenken om het soepel te laten verlopen.

Betreft slapen in tenten en andere informatie: hier komen we nog op terug dondeerdag.

In principe gaan we NIET zwemmen. Mocht het heel heet worden veranderen we misschien naar een water programma. Voor de zekerheid verneem ik graag (privé appje) van iedere deelnemer de zwemvaardigheid (wat gebeurd er als je kind in diep water valt).

Medicatie, allergie, dieet, bijzonderheden, etc.
Deze werden vooraf doorgegeven bij de aanmelding. Betreft bijzonderheden en medicatie neem ik uiterlijk zondag 18 juni via whatsapp of telefoon contact op. Heb je tegen die tijd niets van mij vernomen dan ga ik ervan uit dat er geen bijzonderheden zijn betreft gedrag, medicatie, dieet, allergie, lichamelijke beperkingen, etc. Klopt dat niet, app Marcel.

Bij aankomst als eerste alle medicatie geven en uitleggen aan de pilletjes-persoon. Wie dat is vraag je bij aankomst even, dank!

Wij bewaren centraal ALLE medicatie en vragen ook reserve mee te geven. Slaapruimtes zijn niet erg ordelijk en schoon op kamp. Door ravotten is medicatie gauw zoek of nat geworden of onbruikbaar. Daarnaast herinneren wij de kids om het in te nemen (zetten alarm).  Een kamp heeft een ander ritme dan thuis waardoor men het gauw vergeet in te nemen…. Sommige medicatie zoals pufje, anti allergie hebben deelnemers wel altijd zelf bij zich: dit willen we wel graag weten. Elk pilletje en drankje verstaan we onder medicatie, dus ook paracetamol, hooikoorts, hoestdrankje, vitaminen, etc. Het is goed om een medicatie doosje(s) te hebben waarin verdeelt is welke pil wanneer, met extra reserve. Duidelijk de naam erop en de inname momenten.

Pak/meeneemlijst en wat wel en wat niet mee te nemen klik hier.

We hebben een WhatsAppgroep voor de ouders waarin we informatie en eventuele wijzigingen melden. Zit je daar nog niet App Marcel vanaf dat nummer met je naam en die van de deelnemer.

Paklijst & inpaktips

Contact

Marcel de Beus

Telefoon

06 – 577 66 177 WhatsApp

Website